CLASSES

SLEEP TRAINING CLASS FEBRUARY

“Penat sangat menghadap drama tidur anak yang dah berlanjutan sampai lah usia berbulan – bulan malah tahun !” 🥵👇🥵👇

Jam tidur tunggang langgang. Tak pernah tentu time tidurnya…

Sangat susah nak kasi tidur. Berjam-jam berjaga tak mahu tidur…

Asal nak tidur mesti mengamuk teruk dan lama…

Bangun malam terlalu banyak kali macam newborn padahal dah besar…

Nak berteman, berpeluk, beriba ,bergendong dan mengempeng. Asal mak tinggal, mata anak pun celik…

Anak dah berat, badan macam nak patah mendodoi dan mengendong untuk anak boleh tidur. Nak buat kerja rumah pun susah…

Tak tahu cara nak cerai buai…help!

Pening lah anak dah melekat sangat dengan puting sampaikan bila puting jatuh je, dia terjaga…

Anak dah pandai menjawab dan memprotes bila di ajak tidur sekarang ni…

Macam mana ye nak ajar tidur di katil dan bilik sendiri?…

Hapuskan semua masalah ini dengan ilmu sleep training ❗️

TESTIMONI PESERTA CLASS ST

COURSE

Baby Language Peer Counsellor Course

Jadilah Kumpulan Penasihat Rakan Tangisan & tidur Bayi Pertama Malaysia.

Newborn Baby Cry & Sleep Peer Counsellor Course 3rd Series

Berita baik untuk semua individu lelaki atau perempuan yang meminati bidang tangisan dan tidur bayi serta bersemangat mahu mendidik, menyebar ilmu dan membantu para ibubapa dengan isu tangisan dan tidur bayi mereka.

Sertai: Newborn Baby Cry & Sleep Peer Counsellor Course yang di anjurkan oleh Baby Cry Support Center dan di bawah kelolaan Konsultan Tangisan dan Tidur Bayi Malaysia sendiri

COURSE DETAILS

Soalan Lazim

Mana- mana individu, lelaki atau perempuan yang meminati bidang tangisan dan tidur bayi dengan semangat untuk mendidik dan membantu masyarakat menghadapi isu-isu tangisan dan tidur anak.

Topik dan modul yang sama hanya beza peserta bersemuka berpeluang menjalankan sesi ‘hands on’ praktikal. Sesi ini tidak dapat dinikmati oleh peserta atas talian. Disinilah punca beza harga yuran selain termasuk harga makan dan minum. Namun, peserta atas talian tetap dapat melihat demo latihan praktikal dan di alukan untuk turut serta cuba membuat latihan tersebut di tempat masing-masing sambil di perhatikan konsultan menerusi skrin

Tiada penalti namun peserta amat di saran mematuhi tarikh diberikan agar ilmu yang dipelajari semasa kursus dapat di ingati dengan jelas dan lebih baik semasa cuba menyiapkan ujian dan tugasan.

95% adalah markah lulus. Peserta yang mendapat markah lebih rendah dari itu hanya perlu menjawab semula kertas ujian tanpa sebarang kos tambahan.